Gril předehřejeme na nejvyšší teplotu. Omyjeme jablka, rozkrojíme je na čtvrtiny, vykrojíme jádřince a očištěné čtvrtky nakrájíme na tenké plátky. Chléb opečeme z jedné strany na grilu. Mezitím najemno nastrouháme sýr. Chléb obrátíme a neopečenou stranu namažeme máslem. Poklademe plátky jablek a hustě je posypeme sýrem. Poté chléb grilujeme zhruba 4 - 5 minut, až se sýr roztaví a jablka jsou teplá. Mezitím opláchneme, osušíme a nadrobno nakrájíme lístky šalvěje. Jakmile jsou toasty hotové, posypeme je šalvějovými lístky a pepřem a ihned podáváme
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
23. února 2010
Zapečené toasty s jablkem a syrem
2 malá červená jablka,4 krajíce celozrnného chleba,150 g čedaru nebo ementálu,máslo na pomazání chleba,8 lístků šalvěje, pepř
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat