500 g hrachu,200 ml rajčatové šťávy,500 g bílého kysaného zelí,100 g sýra eidam,40 g strouhanky,lžíce rostlinného oleje,pepř, sůl
Z předem namočeného hrachu uvařte hustou kaši. Vmíchejte rajčatovou šťávu, kysané zelí,sůl, pepř a vše vlijte do vymazaného pekáče, vysypaného strouhankou a zapečte. Před dokončením pečení ještě posypte pokrm strouhaným sýrem a nechte dopéct.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
8. února 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat