50 g uzená slanina, 1 velká mrkev, 1 pórek, 1/4 celeru, 600 g brambory, 1.25 l zeleninový vývar, 100 g žampiónů, 1/2 lžíce citronové šťávy, sůl, pepř, majoránka, 1 lžíce másla
Slaninu smažíme ve velkém hrnci při střední teplotě až zesklovatí přidáme zeleninu pokrájenou na kostičky a brambory na kostky a krátce společně orestujeme, přilijeme vývar přivedeme do varu 15-20 min povaříme až změknou brambory.Žampiony nakrájíme na tenké plátky a pokapeme citronovou štávou ,brambory rozmělníme vařečkou pak ochutíme sol. a pepřem máslo rozehřejeme v pánvi a houby pečeme za prudkého tepla a za neustálého míchání pak vše smícháme a ozdobíme majoránkou
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
30. března 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat