Maso nakrájíme na plátky o tloušťce asi 2 cm ,naklepeme,nakrájíme na úzké proužky a osolíme.Na rozehřátém oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli,přidáme koření chilli,sladkou mletou papriku,zcela krátce osmahneme,přidáme maso a zprudka po všech stranách opečeme,až pustí vlastní šťávu . Podlijeme částí vína,zmírníme teplotu a dusíme doměkka.Během dušení podle potřeby podléváme dalším vínem.V polovině dušení přidáme nakrájené rajčata,protlak a kečup,ke konci hrášek a omáčku necháme zhoustnout.Podáváme s chlebem nebo s opečenými brambory.Na talířích posypeme strouhaným sýrem,ozdobíme vějířkem okurky a na proužky nakrájenou kapií.Místo chilli můžeme použít 2-3 feferonky,které dusíme s masem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
5. března 2010
Chilli con carne Mexikano
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat