120 g hrachu, 1 1/4 l vody, 20 g slaniny, lžíci oleje, cibuli, polovinu kostky masoxu, kousek mrkve, celeru a petržele, kousek bobkového listu, pepř, sůl, pažitku
Čočku namočíme na 2 hodiny do vody. V hrnci rozškvaříme na oleji nadrobno nakrájenou slaninu. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, necháme zpěnit, zalijeme vodou a přivedeme do varu. Přidáme scezenou čočku, drobně nakrájenou zeleninu, koření a vaříme doměkka.Nakonec osolíme, okořeníme masoxem a podáváme posypané nadrobno nakrájenou pažitkou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
30. března 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat