150 g bílých fazolí, sůl, 1 1/4 l vody, 2 lžíce oleje, cibuli, 4 rajčata, česnek,kousek pórku, vegetu, 2 brambory, petrželku
Fazole namočíme na 6 hodin do studené vody, scedíme je a v čerstvé vodě uvaříme doměkka.Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, vmícháme spařená, oloupaná a nakrájená rajčata, podusíme a přidáme k fazolím společně s prolisovaným česnekem, nakrájeným pórkem a bramborami. Vše uvaříme doměkka. Polévku osolíme, ochutíme vegetou a sekanou petrželkou a podáváme.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
30. března 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat