fazole, mrkev, cibule, česnek, rajčata, řapíky celeru, sůl, pepř
Fazole necháme přes noc namočené. Druhý den je uvaříme do měkka. Přidáme k nim nakrájenou mrkev a cibuli a asi ještě 30 minut povaříme. Polovinu hmoty rozmixujeme na hladkou kaši, vratíme zpět do hrnce a přidáme nakrájená rajčata a celer. Osolíme, opepříme. Povaříme ještě asi 15 minut, dokud celer nezměkne. Na oleji s drceným celerem osmažíme kostičky chleba nebo bílého pečiva a vsypeme do hotové polévky.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
30. března 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat