3. března 2010

Kuřecí prsa s fazolkami

2-3 kuřecí prsa ,1 větší cibule ,1 zelená paprika,1-2 lžičky kečupu, 1-2 lžičky tatarky ,1 lžička feferonek v soli,1-2 kostky bujónu, 1-2 lžičky škrobové moučky ,1 nakládané červené fazole ve slaném nálevu, sůl, pepř, sušená bazalka,sojová omáčka,máslo, olej

Na kousky nakrájená kuřecí prsa orestujeme na oleji s kouskem másla. Osolíme, opepříme, přidáme cibuli a promícháme. Zakápneme sojovou omáčkou, přidáme nakrájenou papriku a orestujeme. Po chvilce přidáme kečup, hořčici, tatarku, feferonky a promícháme, zalijeme vodou a přivedeme k varu. Dle chuti přidáme bujón, bazalku a necháme maso vařit do měkka. Ke konci přidáme fazole bez vody a zahustíme škrobovou moučkou. Podáváme s bramboráčky.

Žádné komentáře:

Okomentovat