kysané zelí, kvalitní klobáska, brambory, fazole barevné, smetana, mouka, sádlo
Vařit kysané zelí- vodu trošku opaprikujeme kvůli barvě, a fazole, každé vaříme zvlášť.Když je zelí skoro měkké, hodíme do něj nakrájené brambory, aby se v něm uvařily.Dále nakrájenou na kostičky kvalitní klobásku a vaříme. Nakonec vhodíme uvařené fazole, necháme chvilku povařit aby se vše "spojilo" a zahustíme jíškou.Na talíři můžeme nalít trošku smetany. Nejlepší je druhý den uležená a ohřátá.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
30. března 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat