Maso nakrájíme na kostky. Na rozehřátém sádle usmažíme nadrobno pokrájenou cibuli dozlatova. Potom přidáme maso, osolíme, opepříme, přidáme mletou papriku, rozkrájené feferonky, rajčatový protlak a vše necháme vydusit na tuk. Guláš zaprášíme moukou, necháme osmahnout, pak podlijeme třemi sběračkami horké vody. Přidáme kousek masoxu a povaříme tak dlouho, až maso změkne a tuk se odděluje od šťávy. Nakonec posypeme rozemnutou majoránkou. Podáváme s rohlíkem nebo brambory.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
22. března 2010
Pikantní gulaš
500-600 g předního hovězího masa, 50 g sádla, 500-600 g cibule, sůl, mletý pepř, 1 lžička mleté papriky, 1/4 lžičky mleté pálivé papriky, 1 feferonka, 2 lžíce rajčatového protlaku, 1 lžíce hladké mouky, kousek masoxové kostky, majoránka
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat