12. března 2010

Plněné sójové kapsy

sójové maso,anglická slanina,olomoucké syrečky,mouka, paprika,sójová omáčka,sůl, vejce

Do vařícího vývaru (z masoxu) vložíme sójové plátky a necháme cca 5 minut vařit. Pak necháme ještě cca 30 minut ve vývaru ležet. Poté maso vyjmeme, opatrně vymačkáme a nařízneme tak, abychom vytvořili kapsu. Do této kapsy vložíme kus olomouckého syrečku zabaleného v anglické slanině. Kapsu můžeme uzavřít páratkem. Z mouky, vejce, papriky a koření (sůl, sójová omáčka...) vytvoříme těstíčko. V tomto těstíčku kapsy obalujeme a smažíme, nejlépe ve fritovacím hrnci. Jako přílohu podáváme např. opékané brambory. 

Žádné komentáře:

Okomentovat