V pánvi rozehřát olej a osmažit na něm cibuli a česnek. po pár minutách přidat mleté maso. Dobře rozmíchat, aby se nevytvořili hrudky. Když se maso opeče do běla, přidat ostatní ingredience, kromě petržele a sýry. Mírně vařit asi hodinu. Polévku podávat posypanou sýren a bylinkami.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
30. března 2010
Polévka chilli con carne
1 cibule jemně nakrájená, 2 stroužky česneku, 1 lžíce rostlinného oleje, 500 g mletého hovězího, 400 gramů červených fazolí (konzerva), 800 g rajčat z konzervy oloupaných, 700 ml drůbežího vývaru,špetku sušených čilli papriček, 2 čtverečky hořké čokolády, lístky petržele nebo koriandru na ozdobu, strouhaný sýr
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat