26. března 2010

Spaghetti di Capresse

0,5 bal.špagetti z tvrdé pšenice ,0,5 dcl sladkého kečupu, 0,5 dcl majolky,0,5 dcl mléka, malé balení zelených oliv plněných papričkou,sterilované houby,30 dkg uzeného, nebo jiné uzeniny,0,5 menší cibule, 0,5 dcl oleje,bazalka, tvrdý sýr na strouhání (Eidam)
Na drobno nakrájené uzené se osmaží na oleji, před dokončením se přidá na jemno nakrájená cibulka a vše se dosmaží. V poměru 1:1:1 se smíchá a za studena našlehá omáčka z kečupu, majolky a mléka. Uvaří se ve slané vodě špagety, zcedí se, vmíchá se do nich osmažené uzené a trocha bazalky. Špagety se naservírují na vyhřáté talíře, posypou se sýrem a následně cik-cak polijí se připravenou omáčkou. Nakonec se vše ozdobí na plátky krájenými olivami a sterilovanými houbami

Žádné komentáře:

Okomentovat