3. března 2010

Vepřové nudličky s fazolkami

600 g vepřové kýty,1 vejce,1 lžíce solamylu,1 červená cibule,400 g mražených fazolek,sůl,4 lžíce oleje,1 lžička hořčice, 140 g bambusových výhonků , 50 g sterilovaných cukrových kukuřiček ,sójová omáčka, 150 g uzeného sýra,kousek pórku

Maso nakrájíme na nudličky, přidáme vejce rozšlehané se solamylem a promícháme. Očištěné fazolky krátce povaříme v osolené vodě, slijeme a propláchneme studenou vodou. Na rozpáleném oleji opečeme maso ze všech stran, přidáme hrubě nakrájenou cibuli, hořčici a bambusové výhonky, promícháme a krátce podusíme. Vmícháme fazolky a kukuřičky, dochutíme sójovou omáčkou a dusíme doměkka. Nakonec podle chuti osolíme a posypeme kousky sýra a nudličkami pórku. Podáváme s bramborovou kaší nebo rýží.

Žádné komentáře:

Okomentovat