Zahřejte pečící pánev pro smažení.Rychle osmažte cibuli do dozlatova.Přidejte omyté fazole a vařte. Sundejte ze sporáku a ponechte ještě 20 minut stát. Když fazole změknou,přidejte mouku,kterou jste osmažili dohněda,a máslo.Připravte omáčku z mléka a vajec a přelijte ji přes fazole.Zapéjkejte v troubě ještě 15 minut.Podávejte s trochou smetany.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
3. března 2010
Zapékaná fazole s vejci
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat