8. dubna 2010

Drůbeží kapsa plněná houbovou rýží

600 g krůtích prsou, 120 g rýže, 200 g žampionů/nebo hub/, 50 g másla, 50 g cibule, 2 vejce,1 dl oleje,
30 g petrželky, sůl, pepř

Houby pokrájíme na tenké plátky. Na pánvi rozpustíme máslo a necháme zesklovatět nadrobno pokrájenou cibuli. Přidáme houby a vše osolíme , opepříme a přidáme petrželku. Orestované houby promícháme s uvařenou a vychladlou rýží a syrovými vejci. Krůtí prsa omyjeme, nařízneme a vytvoříme kapsu, kterou naplníme směsí. Kapsu sešijeme, po obou stranách osolíme,  orestujeme na pánvi a necháme zapéci v troubě. Podáváme s různými druhy salátů.

Žádné komentáře:

Okomentovat