1 krabička zamrazených drštěk,7 dkg máslové jíšky,1 krabička zmrazené zeleniny, sůl, pepř, česnek, paprika, majoránka, zelená petrželka
Dršťkovou polévku buď koupíme hotovou zamrazenou, nebo si ji připravíme doma ze zmražených nebo vařených drštěk. Jíšku rozstrouháme, přidámek ní papriku a zalijeme 1 a 1/2 litrů vody, promícháme a vaříme. Přidáme pokrájené dršťky a když se prohřejí, zkusíme, zda nejsou tuhé. Podle potřeby je dovaříme, přidáme zmrazenou zeleninu, povaříme ještě asi 5 minut a nakonec dle chuti okořeníme. Místo soli můžeme dát podle předpisu do polévky přípravky Masox , Podravku či Vitanku. Polévka je díky těmto přípravkům chutnější.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
24. dubna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat