Zelí se nakrouhá a dá na rozpálený tuk , za míchání se zelí dusí až zhnědne , lehce se posolí. Fleky se uvaří, scedí a smíchají se se zelím. Nechá se odstát asi 10 minut. Podává se lehce posolené nebo silně ocukrované moučkovým cukrem. jídlo je charakteristické svou chutí karamelizovaného zelí , které nutno opravdu skoro připálit
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat