Těstoviny dle návodu povaříme. Mezitím nakrájíme dle chuti a gusta všechny připravené ingredience. Poté společně zamícháme v připravené míse. Tatarskou omáčku možno vynechat.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
23. dubna 2010
Jarní rybí těstovinový salát
těstovin (3/4 pytlíku), tuňák (konzerva), krabí tyčinky (balení), olivy (přiměřeně - dle chuti), hrášek (přiměřeně - dle chuti), kukuřice (dle chuti), Ledový salát (půlka hlávky), 2 ks rajčat, 1 paprika (červená kapie), menší cibule, pepř, sůl, olivový olej, ocet, špetka chili, pažitka (čerstvá), libeček nebo bazalka ( čerstvé), tatarská omáčka
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat