Klasickým způsobem si uvaříme rýži. Na pánev dáme olej do kterého přidáme na drobno nakrájený česnek a necháme lehce zarestovat. Přidáme vejce, které jsme si předtím rozmíchali v misce, ale hned nemícháme a necháme částečně srazit. Potom přidáme zeleninu, necháme prohřát a přidáme rýži. Promícháme, dochutíme solí a trochou bílého vína.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
8. dubna 2010
Kantonská rýže
rýže, porek, česnek, olej, sůl, vejce, voda, bílé víno, papriky, žampiony (zeleninu mužeme nahradit mraženou směsí)
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat