Maso naklepeme, osolíme, opepříme. Cibuli a česnek rozsekáme nadrobno a rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme. V kastrolu rozpustíme lžíci másla, přisypeme cibuli a česnek a necháme zpěnit. Přidáme rajčata, šalvěj, pepř, sůl. Zamícháme a na mírném ohni krátce povaříme. Na druhé lžíci másla zatím na pánvi opečeme kotlety a hotové přesuneme na nahřáté talíře. Do pánve vlijeme omáčku z rajčat, přidáme vypeckované olivy a chvilku povaříme. Hotovou omáčku nalijeme na maso a posypeme petrželkou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
8. dubna 2010
Kotlety s olivami
4 vepřové kotlety, 5 rajčat, cibuli, stroužek česneku, 50 g zelených oliv, 2 lžíce másla, 6 lístků šalvěje, zelenou petrželku, pepř, sůl
Maso naklepeme, osolíme, opepříme. Cibuli a česnek rozsekáme nadrobno a rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme. V kastrolu rozpustíme lžíci másla, přisypeme cibuli a česnek a necháme zpěnit. Přidáme rajčata, šalvěj, pepř, sůl. Zamícháme a na mírném ohni krátce povaříme. Na druhé lžíci másla zatím na pánvi opečeme kotlety a hotové přesuneme na nahřáté talíře. Do pánve vlijeme omáčku z rajčat, přidáme vypeckované olivy a chvilku povaříme. Hotovou omáčku nalijeme na maso a posypeme petrželkou.
Maso naklepeme, osolíme, opepříme. Cibuli a česnek rozsekáme nadrobno a rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme. V kastrolu rozpustíme lžíci másla, přisypeme cibuli a česnek a necháme zpěnit. Přidáme rajčata, šalvěj, pepř, sůl. Zamícháme a na mírném ohni krátce povaříme. Na druhé lžíci másla zatím na pánvi opečeme kotlety a hotové přesuneme na nahřáté talíře. Do pánve vlijeme omáčku z rajčat, přidáme vypeckované olivy a chvilku povaříme. Hotovou omáčku nalijeme na maso a posypeme petrželkou.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat