1 menší vepřové koleno, 1 hovězí oháňka,olej, 2 cibule, 4 rajčata,1 lusk sladké papriky, 3 chilli papričky nebo 1 lžičku sušeného chilli, vývar nebo 2 kostky masoxu,1 lžíce worcesteru
Ve vhodném hrnci (nebo papiňáku) rozehřejeme olej a osmažíme na něm nadrobno krájenou cibuli s nakrájenými rajčaty, paprikou a chilli. Přibližně 5 minut osmažíme, poté přidáme koleno a oháňku a krátce společně podusíme. Přilijeme vývar (nebo vroucí vodu s masoxem), a společně vaříme až je maso měkké. Koleno a oháňku vykostíme nakrájíme a vložíme do polévky. Nakonec vše zalijeme dávkou worcesteru. Podáváme v hlubokém talíři - porci obou druhů mas, přelité malým množstvím vývaru, který rozvařením zeleniny a cibule nepatrně zhoustl. Možno podat s nakrájeným chlebem, nebo pečivem, pro opravdové labužníky doporučujeme smažený banán.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
24. dubna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat