Filety z makrely ochutíme drceným pepřem a zprudka orestujeme z obou stran na rozpálené pánvi. Filety přendáme do pečící mísy, na horní část nakrájíme bylinkové máslo a na 180 C pečeme max. 3 minuty. Romanesco očistíme a nakrájime na malé jednotné tvary, ponořime do vroucí vody ochucené máslem a solí a max. 3 min. povařime. Na taliř připravíme dobře ochucené teplé rizoto, přidáme nakrájene filety, různě proložíme romanescem a dozdobiíme cherry tomaty a bylinkamy.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
8. dubna 2010
Rizoto Romance
Filety z makrely ochutíme drceným pepřem a zprudka orestujeme z obou stran na rozpálené pánvi. Filety přendáme do pečící mísy, na horní část nakrájíme bylinkové máslo a na 180 C pečeme max. 3 minuty. Romanesco očistíme a nakrájime na malé jednotné tvary, ponořime do vroucí vody ochucené máslem a solí a max. 3 min. povařime. Na taliř připravíme dobře ochucené teplé rizoto, přidáme nakrájene filety, různě proložíme romanescem a dozdobiíme cherry tomaty a bylinkamy.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat