Propláchneme rýži ve varném pytlíku a dáme ji vařit do osolené vody. Tuňáka zbavime vl. štávy nebo oleje a dáme ho do mísy, přidáme nakrájená rajčata (popř. jinou zeleninu= jiná variace), nastrouháný eidam (popř. nivu), tatarskou omáčku (popř. jogurt) a koření. Vše smícháme s horkou uvařenou rýži.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
23. dubna 2010
Rýžový salát s tuňákem
1 pytlík rýže, 1 sekaný tuňák, 2 lžíce tatarské omáčky (jogurt), 10 dkg eidamu 30% (popř. niva), koření Knorr - gurmán, pepř, rajčata (olivy, kukuřice, čínské zelí...)
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat