Umytou bazalku necháme okapat, lístky otrháme, stroužky česneku oloupeme. Bazalkové lístky vložíme společně s česnekm a piniovými semínky do mixéru, po umixování vznikne krémovitá hmota, kterou přeložíme do misky.Přimícháme parmezán, přidáme tolik kapek olivového oleje, kolik budou přísady vyžadovat, měla by vzniknout krémová omáčka, pak osolíme a opepříme. K varu přivedeme dostatečné množství osolené vody, do níž vložíme asi na 5 minut špagety, odebereme asi 3 lžíce horké vody ze špaget a vmícháme ji do omáčky, špagety slijeme, necháme okapat a v předehřáté misce promícháme s pestem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat