22. dubna 2010

Špagety s vepřovým masem z konzervy

300 g špagety, 1 vepřové maso z konzervy, 1 velká cibule, 2- 3 lžíce kečup ostrý, 1 lžičku koření na špagety, 150 g sýr, sůl, olej
Dáme vařit špagety do osolené vody dle návodu na balení špaget. Připravíme si větší pánev vhodná je pánav Vok, dáme trochu oleje a vepřového sádla, vsypeme nadrobno nakrájenou cibulku. Jakmile je cibulka částečně osmahnutá né však úplně do zlatova nasypeme koření na špagety , a přidáme maso z vepřové konzervy.Vše důkladně prohřejeme a promícháme, na závěr přidáme kečup. Pánev odstavíme z plotýnky a přidáme uvařené špagety promícháme a můžeme podávat. Podáváme ze strouhaným sýrem.

Žádné komentáře:

Okomentovat