Do hrnce ,do rozehřátého oleje nasypeme nakrájenou cibuli a syrové těstoviny a krátce opražíme do zlatova. Potom přilijeme vývar, houby namočené ve 2 dcl vody (i s vodou), nakrájený pórek, lžičku soli a trochu kečupu. Za stálého míchání přivedeme k varu. Asi po 15-20 minutách voda zcela vymizí, hrnec odstavíme a necháme asi 10 minut dojít pod pokličkou. Na závěr přidáme bazalku nebo oregáno (může být i trocha koření na těstoviny). Sypeme strouhaným sýrem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat