Na prozehřátou pánev s trochou oleje dáme na chvíli orestovat párky nakrájené na kolečka či kostky. Když se trochu orestují, přidáme jeden rajský protlak a řádně zamícháme. Přidáme kečup, hustotu si každý určí sám, zalijeme půlkou kuřecího bujonu, opět podle potřeby no a pak už jen přidáme trochu sojové omáčky, nakrájenou papriku ( nejlepší je bílá ale fantazii se meze nekladou ), kukuřici, trochu pepře a celé to povaříme. Pokud se omáčka bude zdát řídká můžeme zahustit kečupem. V mezičase necháme povařit těstoviny ( Panzani - AL Dente ) a nastrouháme si nivu a sýr. Těstoviny dáme buď do zapékací mísy, zalijeme omáčkou , zasypeme promíchaným nastrouhaným sýrem a dáme na chvíli ještě do trouby zapéct, nebo můžeme rovnou podávat na talíř, zalít omáčkou,zasypat sýrem a podávat.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
24. dubna 2010
Těstoviny s párkem a sýrem
párky, rajský protlak, paprika, kukuřice, pepř, kečup, sojová omáčka, česnek, těstoviny, niva, sýr, kuřecí bujon
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat