Brambory s hráškem vaříme na mírném ohni cca. 5 min. Slejeme je a vychladíme. V míse připravíme zálivku z jogurtu, mléka, viného octa, kopru, soli a pepře. Přidáme vychlazené brambory s hráškem, cibulku, špenát a krůtí maso. Vše dobře promícháme. Nakonec vše ozdobíme mandlemi a plátky ředkviček.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
15. května 2010
Krůtí salát se špenátem
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat