Vepřový bůček nakrájíme na menší kousky (5 mm x 5 mm ). Paprikové lusky pokrájíme na větší kostičky. Do mísy přidáme maso, papriky, žloutky, strouhanku, nasekanou petrželku a mouku. Zamícháme. Takto upravenou směs dochutíme solí, muškátovým květem a přidáme sníh ušlehaný ze dvou bílků. Vše zlehka ještě promícháme.Směs vložíme na mikrotenovou fólii, smotáme na knedlík, který ještě zabalíme do hliníkové fólie, aby nám držel tvar. Vaříme asi 30 - 40 minut. Roládu podáváme nakrájenou na plátky s brambory v různé úpravě.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
5. května 2010
Roláda z vepřového masa
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat