Oloupeme brambory a nakrájíme na kolečka, dáme rozpustit tuk, kterým vymastíme pekáč (skleněný nebo smaltovaný). Poté do pekáčku poklademe na dno kolečka brambor, osolíme, opodravkujeme, poklademe slaninu a kolečka cibule (já cibuli nejím a proto ji krájím na silnější kolečka, aby se po upečení dala lehce vyjmout - při pečení je ovšem velmi důležitá). Na cibuli dáme plátky masa ( rozklepané, osolené, opodravkované, obalené v mouce a vajíčku. Potom opakujeme postup a vrstvíme jednotlivé vrstvy. Postupně proléváme rozehřátým tukem. Úplně na vrch dáme anlickou slaninu, která se krásně opeče. Dáme zapéct do předehřáté trouby asi na 140 stupňů. Pečeme asi 1 hodinu, dle počtu vrstev aj déle.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
30. června 2010
Brambory s masem
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat