Uvařit brambory ve slupce, nastrouhat, přidat rozšlehané vejce, na drobno nakrájené maso (lze použít i Gothaj), česnek, sůl, koření, mouku s krupicí a rozdrobené droždí. přilijeme mléko, promícháme a vypracujeme hustší těsto, necháme 1 hod. vykynout. Vykynuté těsto rozetřeme na vymaštěný a krupicí vysypaný plech. Pečeme do červena na střední teplotu přibližně 45 min. behem pečení potíráme rozpuštěným sádlem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
23. června 2010
Jihočeský brambor
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat