Pečlivě omyté a na měsíčky nakrájené brambory osolíme a upečeme v troubě do měkka. Mezitím si v kastrůlku orestujeme žampiony, přilijeme smetanu a osolíme. Vaříme do té doby, než nám smetana zhoustne. Upečené brambory posypeme provensálským kořením a přelijeme omáčkou. Nakonec vše posypeme balkánským sýrem. Pozor na to, že sýr je slanější,tak moc nesolit omáčku.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
8. června 2010
Provensálské brambory se žampiňóvou omáčkou
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat