12. července 2010

Halásle po moravský

polévková zelenina (celer, petržel, mrkev), 4 zelené papriky, 4 na kostky nakrájené rajčata, 1 lžička škrobu, 2 cibule, paprika (sladká i pálivá), rybí filé, vykostěnou makrela, konzervu tuňáka ve vlastní šťávě
koření : pepř, nové koření, bobkový list, majoránka, zelená petržel

Osmažit polévkovou zeleninu, přidat 4 zelené papriky, 4 na kostky nakrájená rajčata, zahustit trochou škrobu. Na cibulovém, paprikovém (sladká i pálivá) základě opéct  rybí filé, dát povařit do polévky, přidat vykostěnou makrelu a konzervu tuňáka ve vlastní šťávě. Koření - pepř, nové koření, bobkový list, česnek, majoránka, petrželka.

Žádné komentáře:

Okomentovat