Rýži Natural přebereme, namočíme nejméně na 2 hodiny do studené vody a pak vaříme do měka. Květák uvaříme v osolené vodě hodně do měkka, necháme okapat a v míse jej rozmačkáme vidličkou. Přidáme prochladlou rýži, sekanou petrželovou nať, vejce a dochutíme solí. Promícháme, necháme chvíli stát a pak tvoříme lžicí na rozpáleném oleji hromádky, které pečeme z obou stran do zlatova. Opečenky podáváme s vařeným bramborem a salátem z čerstvé zeleniny.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
7. července 2010
Ryžové opečenky
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat