Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody podle návodu na obalu. Cibuli a česnek oloupeme, najemno posekáme spolu se špekáčkem a zesklovatíme na rozehřátém oleji. Přidáme špenát, zamícháme a 5 min, podusíme. Rozmícháme masox se smetanou, nalijeme na špenát a krátce ohřejeme. Omáčku podle chuti osolíme, opepříme a okořeníme. Těstoviny scedíme, necháme okapat a promícháme s omáčkou ze špenátu. Rozdělíme na talíře, ozdobíme opraženými oříškami a lístky bazalky.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat