Slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme ji, přidáme drobně nakrájenou cibuli, osmažíme do zlatova, přidáme papriku, na plátky nakrájený pórek, drobně nakrájené maso a na větší kostky nakrájené brambory. Vše mírně podlijeme vodou nebo vývarem a dusíme doměkka. Pak zahustíme světlou jíškou, ochutíme, přidáme kysané zelí a povaříme. Podáváme s různými druhy tmavého pečiva nebo hranolky.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
26. srpna 2010
Bigos
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat