Opláchnuté řízky osolíme a mírně opepříme, naklepeme a nakrájíme na středně velké nudličky (popř. plátky). Do zapékací mísy nalijeme obě smetany, nasypeme obsah sáčku a důkladně promícháme. Přidáme maso a dáme zapékat do předehřáté trouby. Po 20 minutách zkontrolujeme a až bude kůrčička krásně zlatá, je cibulačka hotová! Doporučuji podávat s hranolkami, ale vyzkoušená je i rýže.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
10. srpna 2010
Cibulové kuře
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat