Brambory nakrájíme na plátky. Pekáč vymažeme olejem a klademe na dno plátky brambor, na ně tenká kolečka cibule, fazolky, nakrájenou slaninu a feferonku. Osolíme, opepříme, posypeme nasekanými lístečky libečku a vše opakujeme (nakonec dáme brambory). Povrch ještě pokapeme olejem a zalijeme pivem rozšlehaným se smetanou. Pečeme 30 minut při 200 °C . Nakonec posypeme strouhaným sýrem a ještě 15 minut zapečeme při snížené teplotě na 150 °C .
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
12. srpna 2010
Dědovi brambory
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat