Maso nakrájíme na nudličky. Cibuli a česnek nakrájíme na drobno a zpěníme na sádle s máslem, přisypeme Kari koření. Přidáme maso, mírně osolíme, opepříme, trochu kmínu, dle chuti worchestrovou a sojovou omáčku a necháme podusit ve vlastní šťávě. Poté přidáme hovězí bujón a zalijeme vroucí vodou. Dusíme pod pokličkou do poloměkka. Poté přidáme zeleninu a na malé kostičky párek. Po 10 minutách vložíme nakrájenou okurku. Když je maso měkké, rozmícháme mouku s vodou a povaříme. Dochutíme Podravkou dle chuti. Podáváme s rýži. bramborem nebo knedlíkem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
27. srpna 2010
Hovězí maso s okurkou a zeleninou
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat