Do mletého masa přidáme vejce, osolíme a okořeníme směsí Mletá masa. Zahustíme strouhankou a řádně promícháme. Hermelín nebo nivu nakrájíme na špalíčky, každý špalíček obalíme vrstvou připravené směsi mletého masa, obalíme ve strouhance a na rozehřátém oleji smažíme. Podáváme s tatarskou omáčkou, zeleninovým salátem a vařenými brambory.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
30. srpna 2010
Karbanátky plněné nivou
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat