4 plátky z kuřecích prsou, 2 lžíce portského, lžíce nasekané petrželky, cibule, 2 játrové paštiky, 20 g másla, 3 lžíce sladké smetany, 2 lžíce tymiánu, 2 lžíce oleje, sůl, zelený pepř, sladká paprika
Do každé porce kuřecích prsíček nakrojíme kapsu. Připravíme si náplň: játrovou paštiku smícháme s máslem, smetanou, portským, petrželkou a tymiánem. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a nepatrně soli. Nádivku utřeme a ochutíme zeleným pepřem. Hmotou poté plníme kapsičky, uzavřeme je jehlami a klademe na plech. Potíráme směsí s oleje papriky a tymiánu. Troubu přepneme na grilování. Maso grilujem po obou stranách asi osm minut i déle.
Žádné komentáře:
Okomentovat