Kuřecí panenky opereme v pitné vodě, zalejeme v míse olejem, prosypeme kořením, solí a solamylem, promícháme, přidáme kečup a ještě jednou promícháme. Necháme v chladu alespoň šest hodin marinovat, nejlépe do druhého dne. Jednotlivé kousky klademe vedle sebe na plech pokrytý papírem na pečení a ve vyhřáté troubě pečeme asi čtvrthodiny. Podáváme s přílohou jako hlavní jídlo nebo volně na míse jako chuťovky.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
13. srpna 2010
Pečené kuřecí panenky
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat