Troubu vyhřejeme na 200°C .Maso omyjeme a na jednom konci nařízneme kapsu, kterou zvětšíme pomocí vařečky. Kapsu naplníme omytými sušenými meruňkami. Mřížkovitě nařízneme kůži, karé osolíme, vložíme na pekáč a pečeme v troubě 2 hodiny. Každých 25 minut maso polijeme výpekem, podle potřeby doléváme trochou teplé vody. Upečené maso uchováváme teplé. Výpek rozředíme horkou vodou, smícháme se smetanou a cukrem, zahustíme škrobovou moučkou, přidáme nasekané mandle a krátce povaříme. Maso nakrájené na silnější plátky, podáváme s omáčkou, brambory a růžičkovou kapustou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
17. srpna 2010
Vepřové s ovocem
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat