Do pekáčku dáme klobásu a zalijeme ji šlehačkou tak, aby byla celá ponořená. Pečeme v mírně vyhřáté troubě do doby, až se objeví tuk ze šlehačky. Klobása bude křehká a šťavnatá. Podáváme s chlebem, bramborovou nebo nastavovanou kaší a zavařenou zeleninu.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
17. srpna 2010
Vinná klobása pečená
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat