Na dno zapékacího hrnce položíme na kolečka nakrájené syrové brambory, na ně vrstvu cibule, hovězí konzervu, posolíme, opepříme, dáme hrášek a zakrejeme druhou vrstvou brambor, opět posolíme a polejeme celé olejem, a posypeme majoránkou, přikrejeme pokličkou a pečeme do změknutí brambor.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
20. srpna 2010
Zapékané brambory v hrnci
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat