4 listy pěkné zelné, sul, 200 g houb šhitake, 50 g posekané cibule, 20 g másla, 150 g sýra, petrželová nať, 1 PL tvrdý sýr-nastrouhanej, 2 PL pistácií-posekaných, 1 / 8 L smetany
Listy zelí ovařime ve slané vodě. Houby očistíme a pokrájíme nadrobno. Opražíme cibuli na másle až zesklovatí, přidáme houby a podusíme. Když vychladlo, smícháme s ostatními surovinami kromě smetany. Osolíme, naplníme listy zelí a zrolujeme.Vložíme do nádoby, podlijeme se smetanou, zakrijeme a dusíme asi 20 min. dokud rolky nezměknou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
4. srpna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat