24. září 2010

Gnocchi s hovězím ragú

1000 g gnocchi, 350 g hovězího masa, 150 g nadrobno nakrájené zeleniny (cibule, mrkev celer), bobkový list, lžička rajčatového protlaku, 2 naběračky zeleninového vývaru, 3 dcl červeného vína, 50 g struohaného parmezánu, 0,05 dcl olivového oleje, sůl, pepř

V tlakovém hrnci orestujte na oleji nadrobno nakrájenou zeleninu a na kousky nakrájené maso. Osolte, opepřete, přidejte bobkový list, lžičku rajčatového protlaku ve dvou naběračkách zeleninového vývaru a přilejte 3 dcl červeného vína. Zavřete tlakový hrnec a vařte 40 minut od prvního hvizdu. V hrnci s vařící vodou uvařte gnocchi a sceďte je. Smíchejte je s připravenou směsí, posypejte parmezánem a ještě horké podávejte.

Žádné komentáře:

Okomentovat