Hovězí maso prošpikujeme nudličkami párků a slaniny obalenými v paprice. Maso opepříme, pokapeme olejem, posypeme pokrájenou cibulkou a dáme do druhého dne odležet do chladu. Přěd přípravou rozehřejeme v pekáči trochu tuku, z masa odstraníme cibuli, maso osolíme a dáme na rozehřátý tuk ze všech stran opéct. Potom přidáme cibuli a osmahneme ji spolu s masem. Maso podlijeme pivem a pod poklicí pečeme doměkka. Podléváme horkou vodou. Maso dopečeme odkryté, výpek můžeme zaprášit trochou mouky, osmahnout, zalít vodou a povařit. Dochutíme kořením,česnekem, a podáváme s knedlíky.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
22. září 2010
Hovězí maso na pivu
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat