Maso odblaníme, osolíme, opepříme a svážeme provázkem. Na másle orestujeme kořenovou zeleninu nakrájenou na drobné kostičky s nakrájenou cibulí. Maso se zeleninou dáme na pekáč a pomarinádujeme (marináda-džemy, hořčice, ocet, tymián, sůl, česnek). Podlijeme vínem a vývarem a pečeme asi 1,45 - 2 hod. Průběžně potíráme marinádou a podléváme vínem a vývarem. 20 minut před koncem pečení přidáme smetanu. Po dopečení sejmeme provázek, nakrájíme na plátky a podáváme se směsí zeleniny, marinády a smetany z pekáčku. Nejvhodnější přílohou je rýže.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
24. září 2010
Hovězí v hořčičný marinádě
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat